• Scheermesjes van topkwaliteit
  • Robuuste kwaliteit houder
  • Gratis thuisbezorgd
  • Het perfecte vaderdag kado
  • 6-blade mesjes en een fijne houder

Daarom WShave

 

WShave is ontstaan vanuit een zoektocht van de oprichters. Zoals veel mannen (en vrouwen) gebruikten wij jarenlang de scheermesjes van de bekendste merken. Om ons bij elke aankoop weer te verbazen over de veel te hoge prijs.

Een enkele keer een uitstapje naar de goedkoopste varianten, op reis bijvoorbeeld. Maar dan na een slechte ervaring toch maar weer kiezen voor de dure optie.

Er bleken andere (online) mogelijkheden te zijn. Maar nooit vonden we de kwaliteit die we zochten. Navraag bij vrienden en bekenden leverde ongeveer dezelde ervaringen op.

Dat moest anders kunnen. Beter vooral. Een idee is geboren.

We gaan dus op zoek naar mesjes die wel van topkwaliteit zijn. Heel veel samples komen er van verschillende fabrieken en leveranciers.

Maandenlang laten we vrienden testen met de verschillende mesjes. Sommigen beoordeeld als redelijk goed. Maar eentje sprong er als allerbeste uit.

Nog meer mensen laten we deze 6-blade mesjes testen. En het oordeel is duidelijk. Superscherp. Gaan lang mee. Geen irritatie. Voelt lekker in de hand. Stijlvol en mooi bovendien, vinden we zelf.

Geen twijfel mogelijk, dat zijn de nieuwe WShave mesjes !

En nu zijn ze dus online verkrijgbaar. De allerbeste 6-blade mesjes.

Daarmee zijn we met WShave.nl niet de eerste. Maar naar onze overtuiging wel de beste. En ook nog eens prettig geprijsd.

 

Maatschappelijk betrokken

WShave is een maatschappelijk betrokken bedrijf en sponsoren de Stichting Vrienden van Siloam.
Deze stichting verstrekt vanaf april 2020 warme maaltijden aan bejaarden, daklozen en gezinnen die in moeilijke situaties verkeren op 
Curaçao.
Wij hebben uw support hiervoor hard nodig om er samen met ons een succes van te maken! Wilt u ons helpen om deze groep mensen te voorzien van een warme maaltijd? Voor elke startsset die wij verkopen zullen wij een warme maaltijd sponsoren.

Kijk voor het hele verhaal op: Siloam Curaçao: hulp voor mensen op Curaçao die het nodig hebben (siloamcuracao.org)

Foto's

De Foto's op onze site zijn gemaakte door onze professionele huisfotograaf Ruben Kruk. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Bart Nat
2 jaar geleden

Zeer tevreden, ik heb geen last van irritatie en ze zijn lang te gebruiken wat een pluspunt is