• Scheermesjes van topkwaliteit
  • Robuuste kwaliteit houder
  • Gratis thuisbezorgd
  • Het perfecte vaderdag kado
  • 6-blade mesjes en een fijne houder

Daarom WShave

 

WShave is ontstaan vanuit een gedachte dat kwaliteit echt niet altijd gelijk een dure aanschaf zou moeten zijn.  Zoals veel mannen en vrouwen gebruikten ook wij jarenlang de scheermesjes van de bekende dure  merken. Om ons bij elke aankoop weer te verbazen over de veel te hoge prijs én misschien nog wel erger, de korte levensduur ervan.

Maar om als alternatief de goedkope breekbare andere varianten te gebruiken was het toch ook niet. Eerlijk is eerlijk, de duurdere merken leveren toch wel betere kwaliteit dan de goedkope varianten. Maar het voelde toch niet lekker, het moest toch mogelijk zijn om tegen de gevestigde duurdere merken aan te schoppen met scheermesjes die goed en scherp zijn en vooral betaalbaar!

We zijn ons er flink in gaan verdiepen en kwamen terecht in een wereld met een veelvoud aan exemplaren waarvan je van sommige meer het gevoel had dat het meer om de vorm dan om de kwaliteit ging. En als er dan een keer een goede tussen zat dan ging het als een schuurpapier langs je gezicht.
Binnen de vriendengroep werden ze er al een beetje gek van als we weer aankwamen met samples en de vraag of er mee getest kon worden. Dank heren, voor het trotseren van alle sneetjes op de gezichten!
En toen op een dag......Tadaa...daar was tie dan!
Unaniem kwamen de positieve berichten terug dat dit toch wel een winnaar was geworden. We kregen zelfs de samples niet meer terug!
Lekker stevig in de hand, mesjes heerlijk scherp, geen irritatie van de huid en het resultaat..... superglad!
Daarnaast voel je ook echt dat je wat in je hand hebt qua gewicht, zijn ze ook gewoon nog best stijlvol om te zien en blijken de mesjes echt lang mee te gaan. (zelfs langer dan de duurdere merken)

Geen twijfel mogelijk, dat zijn de nieuwe WShave mesjes !

En nu zijn ze dus online verkrijgbaar. De allerbeste 6-blade mesjes.

We zijn met WShave.nl niet de eerste. Maar naar onze overtuiging wel de beste! En ook nog eens prettig geprijsd.

Foto's

De Foto's op onze site zijn gemaakte door onze professionele huisfotograaf Ruben Kruk. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Bart Nat
2 jaar geleden

Zeer tevreden, ik heb geen last van irritatie en ze zijn lang te gebruiken wat een pluspunt is

Begin vandaag nog met besparen en bestel de allerbeste scheermesjes online !